TEČAJEVI U NAJAVI

 

Red. br. Naziv aktivnosti / stručnog skupa Datum i mjesto održavanja Stručno područje

 

 

TEČAJEVI U PRIPREMI

 

Red. br. Naziv aktivnosti / stručnog skupa

1.

Mogućnosti primjene metode proračuna potrebne topline za grijanje i hlađenje zgrada prema satnim vremenskim podacima,metode proračuna toplinskih mostova, računalni programi, Zagreb, nedefiniran datum

2.

IRH Med – Inovativna stambena izgradnja za Mediteran - 1, Rijeka, nedefiniran datum

3.

Određivanje potencijala energetske učinkovitosti u prehrambenoj industriji, Zagreb, nedefiniran datum

4.

Smjernice za određivanje prostorno-planskih uvjeta, Zagreb, nedefiniran datum

5.

Program GreenBuilding - primjeri zgrada, Rijeka, nedefiniran datum

6.

Fotonaponske elektrane, Zagreb, nedefiniran datum

 

 

O STRUČNOM USAVRŠAVANJU

 

Ovim putem želimo Vas obavijestiti da je Energetski institut Hrvoje Požar postao nositelj petogodišnjeg programa stručnog usavršavanja u području arhitekture, građevinarstva, elektrotehnike i strojarstva, a u skladu s Pravilnikom o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva NN 24/08, 141/09. Suglasnost je izdalo Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, 12. listopada 2010. godine.

Program obuhvaća multidisciplinarni pristup građevinarstvu i energetici, s naglaskom na energetskoj učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora energije. Stručno usavršavanje provodit će se u Energetskom institutu Hrvoje Požar u Zagrebu, te u drugim gradovima, prema planu i programu.

Predavanja će držati renomirani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom iz područja arhitekture, graditeljstva, strojarstva, elektrotehnike, kao i ekonomije, biologije i zaštite okoliša, iz Energetskog instituta Hrvoje Požar te znanstvenici i stručnjaci s visokoškolskih ustanova i instituta, kao i predstavnici nadležnih državnih tijela i stručnih udruga.

 

Newsletter:

 

Dokumenti:

Kontakt:

Tajnica edukacijskih programa:
Ivana Tomić

e-mail: 5psu@eihp.hr
tel: +385 1 6326 101
faks: +385 1 6040 599