Energy Institute Hrvoje Požar eihp@eihp.hr

Međunarodna radionica “Solarno i obnovljivo daljinsko grijanje – koncept održive opskrbe toplinskom energijom za lokalne zajednice” održat će se u Milanu, 25. studenog 2014.

Pozivamo predstavnike lokalnih zajednica, distributere toplinskom energijom i urbaniste na sudjelovanje na međunarodnoj radionici o solarnom i obnovljivom daljinskom grijanju.

Solarno i obnovljivo daljinsko grijanje predstavlja održiv koncept opskrbe toplinskom energijom za lokalne zajednice. Mnogi predstavnici lokalnih uprava i distributera toplinske energije iz cijele Europe bit će prisutni u Milanu 25. studenog kako bi podijelili svoja iskustva. Na radionici će se raspravljati o konkretnim iskustvima planiranja na lokalnoj razini, kao i inovativne mogućnosti financiranja te će se proći konkretni poslovni modeli. Radionica će biti izvrsna prilika za usvajanje novih znanja o solarnom i obnovljivom daljinskom grijanju te razmjeni iskustava na međunarodnoj razini.

Energetski institut Hrvoje Požar hrvatski je partner projekta, a više o samoj radionici i projektu pogledajte na službenoj Internet stranici.

 

 

sdhLogo_print